Na zimno
Ruloniki z szynki lub schabu (np. z musem chrzanowym, sałatką jarzynową)
Roladki z łososia z musem twarogowym w omlecie
Mini roladki bankietowe na bazie szynki, sera żółtego i warzyw faszerowanych
Tartinki (np. z pieczywa tostowego z pastą jajeczną oraz tuńczykową; z pieczywa ziarnistego z serami briee, radamer, lazur; z pieczywa ziarnistego z salami; z pieczywa pszennego z szynką i polędwicą drobiową; z pastą serową, salami i warzywami; z pastą grzybową, serem i warzywami; z boczkiem pieczonym i ogórkiem kiszonym; z łososiem wędzonym i oliwką; z makrelą; krakersy podawane z pasztetem, twarożkiem i kolorowymi pastami)
Tortille / wrapy z różnym nadzieniem
Mini kanapki dekoracyjne (np. z polędwicą i serem pleśniowym, z szynką staropolską, pomidorkiem i ogórkiem, z pasztetem i żurawiną, z salami i kolorową papryką, z żółtym serem i pastą jajeczną)
Roladki z ciasta francuskiego z kabanosem lub kurczakiem
Pomidorki faszerowane
Jajka faszerowane (połówki)
Koreczki (np. z sera feta orzechami i rodzynkami, z pumpernikla z wędzonym łososiem i oliwką, z szynką i serem, z warzywami)
Na ciepło
Mini paszteciki drożdżowe
Suropieki z kurczaka
golonki kurczaka pieczone np. w pomarańczach(podzielone na pół, nabite na patyczek)
Mini szaszłyki wieprzowe lub z kurczaka przeplatane papryką, cukinią i bakłażanem
Sakiewki ze schabu z liśćmi szpinaku i czosnkiem
Mini naleśniki z pieczoną kaczką, ze szpinakiem, z mięsem mielonym
Mini pizze
Na słodko
Ciasta domowe w papilotkach
Kruche babeczki faszerowane ( z masą orzechową, kajmakową, budyniową, w białej i czarnej czekoladzie, z owocami)
Rożki francuskie z konfiturą
Rogaliki z różnym nadzieniem
Mini pączki
Muffiny
Brzoskwinie w cieście francuskim
Ciasteczka cocktailowe
Owoce podzielone, w kielichach, na wykałaczkach(owoce w formie bukietów dekoracyjnych)
Przedstawiona wersja jest jedynie przykładem .Chętnie stworzymy zestaw specjalnie dla Państwa na podstawie indywidualnych oczekiwań.
Koszty ustalane są indywidualnie z klientem.