WESELE PAKIET PLATINUM

MENU PAKIET PLATINUM

Tradycyjne powitanie chlebem i solą
Aperitif- wino musujące

Zupa (do wyboru)

  • Bulion długo gotowany z mięs mieszanych z makaronem
  • Krem z pieczonych pomidorów z pesto
  • Krem z zielonego groszku z chipsami bekonowymi

DANIE GŁÓWNE

  • Wybór mięs (2 porcje/os)
  • Rolada wieprzowa
  • Indyk pieczony- udziec indyczy
  • Maczuga z kurczaka w chrupiącej skórce
  • Pieczeń z karczku nadziewana
  • Kaczka faszerowana
  • Pierś ze szpinakiem i serem feta
  • Warkocz Maryny

Dodatki

  • Kluski Śląskie jasne i ciemne
  • Ziemniaki z wody z koperkiem
  • Surówki + Kapusty (3 rodzaje do wyboru)
  • Kapusta czerwona gotowana z boczkiem
  • Kapusta zasmażana
  • Buraczki z cebulką
  • Surówka z białej kapusty
  • Surówka z marchwi

Deser I (do wyboru)

  • Puchar lodowy z sosem karmelowym i dodatkami
  • Mus z białej czekolady z malinami
  • Creme brulee z sosem czekoladowym

Bufet słodki

Kompozycje owoców cytrusowych i sezonowych (w całości i filetowane)

Deser II

  • Tort i ciasta własne
  • Zimne i ciepłe napoje podawane w nieograniczonej ilości do końca wesela!
  • W formie bufetu: kawa, herbata, napoje gazowane: pepsi, mirinda, 7-up
  • Na stołach: woda mineralna z cytryną, napoje owocowe

ZIMNA PŁYTA

  • Patera wędlin: polędwica sopocka, szynka wiśniowa, salami z pieprzem,
    szynka drobiowa
  • Mięsa pieczone: karczek z boczkiem, schab ze śliwką, filet faszerowany
  • Tymbaliki drobiowe
  • Karczek, schab lub szynka w galarecie
  • Łosoś wędzony na grzance czosnkowej
  • Deska z rybami wędzonymi- 3 rodzaje
  • Deski serów- 3 rodzaje
  • Ryba po grecku
  • Koreczki śledziowe
  • Ryba w zalewie octowej
  • Jajko w sosie tatarskim
  • Sałatki- 2 rodzaje do wyboru: sałatka z kurczakiem wędzonym
    i ananasem, sałatka jarzynowa, sałatka grecka, tortellini z pieczarkami
  • Pomidor z mozzarellą, pieczywo, masło

I KOLACJA

  • Wybór mięs (1 porcja do wyboru)
  • Kotlet po kapitańsku
  • Roladki drobiowe nadziewane szpinakiem
  • Szaszłyk
  • Filet w płatkach kukurydzianych
  • Kotlet po szwajcarsku

Dodatki (3 dodatki skrobiowe do wyboru)

  • Frytki
  • Brat kartofle
  • Prażonki ziemniaczane
  • Ryż z jarzynami
  • Ziemniaki z wody z koperkiem
  • Szyszki ziemniaczane
  • 2 rodzaje surówek

II KOLACJA podawana w kociołkach (do wyboru 2 rodzaje)

Bogracz/Tradycyjny żurek/ Flaczki/ Strogonow

III CIEPŁA KOLACJA

Barszczyk z pasztecikiem

CENA PRZYJĘCIA WESELNEGO 2018

Sezon niski (październik- kwiecień)* 195zł/os
Sezon wysoki (maj-wrzesień)* 210zł/os

Tygodniowe wczasy w Kudowie Zdroju z zabiegami w centrum SPA – Gratis
(przy organizowaniu wesela dwudniowego)

* W konsumpcji nie uwzględniono tortu, ciast i alkoholu- to wszystko można mieć
we własnym zakresie, bez ponoszenia dodatkowych opłat.
* Dzieci do lat 3 – gratis. Dzieci do lat 8 – 60% ceny
* W przypadku organizacji przyjęcia w inny dzień niż sobota
dodatkowe 10% rabatu

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!