Telefon: (+48) 32-384-08-18 Tarnowskie Góry ul. Korola 28
Nasz lokal organizuje bale, chrzciny, komunie, jubileusze i wesela jakich Tarnowskie- góry jeszcze nie widziały! Wyjątkowe okazje warto uczcić w wyjątkowy sposób. Dlatego Restauracja Kropka prezentuje Państwu specjalną ofertą, pozwalającą syto celebrować niezwykłe momenty życia. Nasza restauracja pochwalić się może długoletnią tradycją i doskonałą kuchnią staropolską z elementami kuchni europejskiej. Reprezentacyjne wnętrza urządzone są ze smakiem, który doskonale komponuje się zarówno z kameralną atmosferą małych bankietów i spotkań rodzinnych jak i z hucznymi balami i weselami. Na życzenie Klientów zapewniamy również oprawę muzyczną oraz wiele innych dodatkowych atrakcji. Zapraszamy! Z przyjemnością zorganizujemy dla Państwa przyjęcie okolicznościowe!  
Projekt i wykonanie: 
Przykładowe menu komunijne: (cena 130 zł od osoby)  Obiad: •    Rosół z makaronem •    Rolada wieprzowa •    Kurczak pieczony •    Pieczeń nadziewana •    Kluski śląskie •    Kluski tarte •    Kapusta czerwona gotowana •    Kapusta biała zasmażana •    Zestaw surówek •    Lody •    Kawa •    Herbata Zimna płyta: •    Wędliny •    Galantyna z drobiu •    Karczek w galarecie •    Pieczeń z boczku nadziewana •    Pieczeń rzymska •    Tymbaliki drobiowe •    Ryba po grecku •    Kuleczki rybne •    Koreczki śledziowe Dodatki: •    Ser •    Pomidor •    Ogórek kiszony •    Pieczarki marynowane •    Pieczywo •    Masło •    Sałatka makaronowa •    Sałatka grecka Gorąca kolacja: •    Filet zawijany z pieczarkami •    Szaszłyk •    Ziemniaki •    Ryż z jarzynami •    Zestaw surówek •    Barszcz czysty  
Przykładowe menu weselne: (cena 150 zł od osoby)  •   Szampan •   Deser Obiad: ( 2 porcje mięsa na osobę!) •    Rosół z makaronem •    Rolada wieprzowa •    Rolada wołowa •    Rolada drobiowa •    Udko pieczone •    Udziec z indyka •    Pieczeń z karczku •    Schab po sztygarsku •    Kluski śląskie •    Kluski tarte •    Ziemniaki •    Kapusta czerwona gotowana •    Kapusta biała zasmażana •    Kapusta biała z koperkiem •    Zestaw surówek Deser: •    Puchar lodowy z likierem •    Owoce •    Kawa •    Herbata Zimna płyta: •    Wędliny •    Galantyna z drobiu •    Karczek w galarecie •    Pieczeń z boczku nadziewana •    Pieczeń rzymska •    Pieczeń z karczku •    Schab w galarecie •    Schab ze śliwką •    Tymbaliki drobiowe •    Ozór w galarecie •    Ryba po grecku •    Kuleczki rybne •    Tymbaliki mięsne •    Koreczki śledziowe •    Płyta serowe Dodatki: •    Pomidor •    Papryka surowa •    Papryka konserwowa •    Ogórek zielony •    Pieczarki marynowane •    Oliwki •    Pieczywo •    Masło •    Sałatka Tortolini •    Sałatka makaronowa z kurczakiem •    Sałatka Nicejska •    Ryż z tuńczykiem I Gorąca Kolacja: ( 1 porcja mięsa na osobę!) •    Schab po szwajcarsku •    Snopek Żniwiarza •    Schab z pieczarkami •    Schab po wiedeńsku •    Schab po Kapitańsku •    Filet zawijany z pieczarkami •    Kotlet z drobiu •    Szaszłyk Dodatki: •    Frytki •    Ziemniaki •    Ryż z jarzynami •    Ryż po grecku •    Prażonki ziemniaczane •    Brat kartofle •    Zestaw surówek •    Barszcz czysty II  Gorąca kolacja: •    Bouef strogonof •    Flaczki •    Bogracz •    Żurek w chlebie

Przyjęcia okolicznościowe